Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Riscul incendiilor, redat în desene

© DSEdesene, incendii
desene, incendii - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale a premiat câştigătorii concursului de creaţie a copiilor cu tematica “ Prevenirea şi stingerea incendiilor în viziunea copiilor”.

CHIȘINĂU, 14 oct – Sputnik. Peste 152 de lucrări ale copiilor din toate localităţile ţării  au fost analizate de către un grup de specialişti, care au desemnat 18 învingători. Copiii câştigători au fost incluşi în trei categorii, cu vârstele de la 8 la 18 ani.

Elevi din raioanele Ungheni, Călăraşi, Bălţi, Hânceşti, Ştefan Vodă, Sângerei, Rezina, Străşeni, Comrat, Făleşti şi Chişinău s-au ales cu premii în urma concursului, reuşind să prezinte publicului cele mai ingenioase lucrări.

Evenimentul s-a desfăşurat la Şcoala Securităţii din cadrul Serviciului Situaţii Excepţionale. Organizatorii au oferit mai multor copii din instituţiile de învăţământ din ţară posibilitatea de a cunoaşte mai mult despre riscurile situaţiilor excepţionale, dar şi despre prevenirea acestora. Micuţii au împărtăşit din cunoştinţele obţinute prin realizarea unor desene tematice despre pericolul focului, dar şi rolul pompierilor în lichidarea dezastrelor.

 

 

Fluxul de știri
0