Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Circulaţia transportului public va suferi modificări de Hramul Chişinăului

Abonare
Mai multe străzi din capitală vor fi închise miercuri pentru transport. Itinerarul transportului public va suferi modificări.

CHIŞINĂU, 13 oct – Sputnik. De Hramul oraşului Chişinău circulaţia transportului urban de călători pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul – Ismail va fi sistată.

De asemenea, pe 14 octombrie, va fi închisă circulaţia transportului pe străzile Columna şi Alexandru cel Bun, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni – str. A. Puşkin, între orele 17.00 – 23.00.

Circulaţia transportului public va fi organizată conform unui grafic special.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 5, 8, 22 şi 28, în direcţia sectorului Botanica – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile A. Şciusev, Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseele stabilite, iar în direcţia sectorului Buiucani – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Mihai Viteazul, Columna, H. Coandă, Piaţa „Dimitrie Cantemir” şi în continuare pe traseele stabilite.

Troleibuzele de pe ruta nr. 4, în direcţia sectorului Botanica – de pe str. A. Şciusev pe străzile Bucureşti, Ciuflea şi în continuare pe traseul stabilit, iar în direcţia sectorului Buiucani – de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe străzile Ciuflea, Bucureşti, A. Şciusev, Vasile Lupu şi în continuare pe traseul stabilit.

Itinerarul rutei nr. 2 se modifică după cum urmează: de la str. Gh. Asachi pe străzile Pan Halippa, Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseul stabilit.

Troleibuzele de pe rutele nr. 7, 24, 25 şi 29 îşi vor scurta traseul şi vor circula doar până la str. Albişoara.;

Itinerarul rutei nr. 10 se divizează în două părţi: prima parte – de la str. Studenţilor până la str. Albişoara, iar a doua parte – de la str. Mioriţa până la str. Bucureşti.

Itinerarul rutelor de autobuz nr. 3, 17, 46, A şi 122 se stabileşte pe str. Bucureşti în ambele direcţii.

Itinerarul rutei nr. 18, 33, 44 şi 49 se modifică după cum urmează: de la str.  Tighina pe străzile Columna, Ismail şi în continuare conform direcţiilor respective;

Itinerarul rutei nr. 5 se divizează în două părţi: prima parte – de la str. N. Milescu-Spătarul până la str. Albişoara, iar a doua parte – de la bd. Cuza-Vodă până la str. Ismail.

Itinerarul rutelor de microbuz care circulă pe str. Alexandru cel Bun, în direcţia sectorului Buiucani, se modifică după cum urmează: de pe str. Alexandru cel Bun pe str. A. Puşkin, str. Ierusalim, bd. Gr. Vieru, str. Cosmonauţilor, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Alexandru cel Bun şi în continuare pe traseele stabilite.

Fluxul de știri
0