Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Marţi se decide dacă Ştefan Urîtu mai rămâne vicepreşedinte al CEC

© cec.mdŞtefan Urîtu la şedinţa CEC
Ştefan Urîtu la şedinţa CEC - Sputnik Moldova
Abonare
Pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a CEC a fost introdusă chestiunea revocării lui Ştefan Urîtu din funcţia de vicepreşedinte al Comisiei.

CHIŞINĂU, 13 oct – Sputnik. Comisia Electorală Centrală va decide în şedinţa de marţi dacă membrul CEC, Ştefan Urîtu, mai rămâne în funcţia de vicepreşedinte al Comisiei.

Membrii CEC se vor pronunţa prin vot deschis asupra chestiunii revocării lui Ştefan Urîtu din funcţia de vicepreşedinte al autorităţii electorale centrale.

Pentru iniţierea acestei proceduri a fost necesară iniţiativa unei treimi din numărul total al membrilor CEC. Chestiunea introducerii în ordinea de zi a revocării lui Urîtu din funcţia deţinută la CEC a fost susţinută de şapte colegi ai acestuia.

Motivul pentru care a fost pornită această procedură este o declaraţie făcută anterior de Urîtu, precum că ultimele alegeri din Republica Moldova ar fi fost fraudate.

Fluxul de știri
0