Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Spicherul nu "comentează" blocarea circulației în centrul capitalei

© Sputnik / Rodion ProcaAmbuteiaj, transport, транспорт, пробки
Ambuteiaj, transport, транспорт, пробки - Sputnik Moldova
Abonare
Luni dimineața protestatarii au parcat câteva sute de automobile în așa mod încât au blocat ore în șir circulația transportului pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în dreptul orășelului de corturi instalat în fața Parlamentului RM.

CHIȘINĂU, 12 oct — Sputnik. Preşedintele Parlamentului RM, Andrian Candu, nu a comentat acțiunile protestatarilor care au blocat luni circulația transportului în centrul Chișinăului.

Ambuteiaj, transport, транспорт, пробки - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Protestatarii care au blocat bd. Ştefan cel Mare riscă amenzi sau puşcărie

Dimineața, protestatarii au parcat câteva sute de automobile astfel încât au îngrădit partea carosabilă a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt în dreptul corturilor instalate în fața Parlamentului RM, pe segmentul dintre străzile Maria Cebotari şi Serghei Lazo. Manifestanții le-au solicitat autorităților să fie îndeplinite revendicările opoziției cu privire la demisia președintelui țării, Nicolae Timofti.

Fiind solicitat de către agenția Sputnik să spună ce părere are despre cele întâmplate, serviciul de presă al legislativului a transmis că „spicherul Parlamentului nu comentează astfel de acțiuni".

La ora actuală, automobilele au eliberat partea carosabilă a bulevardului central. Liderul formațiunii „Partidul nostru", Renato Usatîi, a declarat pentru jurnaliști că aceasta a fost o acțiune de avertizare. Politicianul și-a cerut scuze de la locuitorii capitalei care în dimineața zilei de azi au ajuns cu greu la serviciu.

Fluxul de știri
0