Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Biroul Permanent al Parlamentului va avea o nouă componenţă

© Sputnik / Miroslav RotariParlamentul Republicii Moldova Парламент Республики Молдова
Parlamentul Republicii Moldova Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Biroul Permanent al Parlamentului își va modifica componenţa nominală, ca urmare a faptului că unii deputați au renunțat la funcția de parlamentar, iar alții au renunţat la funcția de deputat pentru cea de ministru.

CHIŞINĂU, 12 oct – Sputnik. Un proiect de hotărâre care prevede că Biroul Permanent al Parlamentului își va modifica componența nominală a fost înregistrat în Parlament.

Valdimir Plahotniuc - Sputnik Moldova
Politică
Plahotniuc pleacă iarăşi din Parlament

Potrivit proiectului de hotărâre, în locul membrului Partidului Democrat Vlad Plahotniuc, care și-a depus mandatul de deputat, va veni democratul Dumitru Diacov. Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu va lua locul lui Valeriu Munteanu, care acum este ministru al Mediului. Liberal-democratul Iurie Ţap îl va înlocui pe Valeriu Streleţ, care acum este prim-ministru. Documentul precizează că președintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, a renunțat să mai fie membru al Biroului Permanent al Parlamentului și că el va fi înlocuit de colegul său Tudor Deliu.

 

Fluxul de știri
0