Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Selecționata României va primi 3,5 milioane de euro pentru promovarea în CE-2016

© Sputnik / Виталий Савельев / Accesați arhiva multimediaБухарест
Бухарест - Sputnik Moldova
Abonare
O înțelegere în acest sens dintre căpitanul echipei Ciprian Marica și Președintele Federației de Fotbal din România, Răzvan Burleanu, a fost atinsă în toamna anului trecut.

CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Jucătorii din selecționata României la fotbal vor împărți 3,5 milioane de euro în calitate de premiu pentru accederea în partea finală Campionatului Europei-2016, transmite prosport.ro.

Potrivit publicației, la această înțelegere între căpitanul echipei, Ciprian Marica, și Președintele Federației de Fotbal al României, Răzvan Burleanu, a s-a ajuns în toamna anului trecut. Suma ar fi putut constitui și 4 milioane de euro, dacă echipa lui Anghel Iordănescu ar fi ocupat primul loc în grupă.

Selecționata României a câștigat duminică în fața echipei din Insulele Feroe (3:0) și a devenit, cu 20 de puncte la activ, a doua în grupa F, după selecționata Irlandei de Nord (21 puncte).

Fluxul de știri
0