Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic infernal în capitală, transportul public a suferit modificări

© Sputnik / Rodion ProcaAmbuteiaj, transport, транспорт, пробки
Ambuteiaj, transport, транспорт, пробки - Sputnik Moldova
Abonare
Transportul public a suferit modificări de itinerar după ce o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt a fost blocată de protestatarii din faţa Parlamentului.

CHIŞINĂU, 12 oct – Sputnik. Circulaţia transportului public în capitală a suferit modificări în urma blocării unei porţiuni a bulevardului Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Noaptea trecută, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt a fost blocat de către protestatarii din scuarul Parlamentului, perimetrul străzilor Maria Cebotari – Serghei Lazo, pe partea carosabilă fiind parcate zeci de maşini.

Toate troleibuzele care circulă pe Ştefan cel Mare şi Sfânt au fost redirecţionate pe străzile adiacente.

Rutele de troleibuz care merg spre Buiucani vor circula de pe Ştefan cel mare şi Sfânt, pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Bucureşti, str. A. Şciusev şi continuare pe traseele stabilite.

Rutele de troleibuz care circulă în direcţia Botanica vor merge de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. A. Şciusev, str. Bucureşti şi în continuare pe traseele stabilite. 

Rutele de troleibuz nr. 2 şi nr. 4 vor circula de pe str. A. Puşkin pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite. 

Autobuze care merg în direcţia Buiucani vor vira de  pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. Bucureşti, str. S. Lazo şi în continuare pe traseele stabilite. 

Cele care se deplasează în direcţia Botanica vor circula de pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt pe str. S. Lazo, str. Bucureşti, str. A. Puşkin, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi în continuare pe traseele stabilite.

Fluxul de știri
0