Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Difuzarea imaginilor cu exploziile din Ankara a fost interzisă

© Sputnik / Константин ЧалабовExplozie
Explozie - Sputnik Moldova
Abonare
Biroul premierului turc a decis să interzică temporar difuzarea imaginilor de la atentatul din Ankara din motive de securitate publică.

CHIŞINĂU, 11 oct – Sputnik. Comisia Supremă pentru Radio şi Televiziune a precizat că biroul premierului a hotărât să interzică temporar difuzarea imaginilor de la atentatul din Ankara care a avut loc sâmbătă.

Atac terorist. Poza simbol - Sputnik Moldova
Explozii la Ankara, soldate cu zeci de morți

Aceasta înseamnă că nu pot fi difuzate nici imaginile cu urmările atacului. Presa poate difuza în continuare declaraţii şi comentarii pe tema exploziilor care au avut loc în timpul unui  miting pentru pace, desfă urat în apropierea gării centrale din capitala turcă.

Potrivit oficialilor turci cele două explozii, produse sâmbătă lângă gara centrală din Ankara, s-au soldat cu cel puţin 86 de morţi şi 186 de răniţi.

Menţionăm că participanţii la mitingul organizat de Confederaţia Sindicatelor din Sectorul public (KESK) şi mai multe ONG-uri, cereau încetarea conflictului dintre organizaţia teroristă PKK şi statul turc.

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a numit aceste atacuri drept „acte teroriste”.

 

Fluxul de știri
0