Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Preşedintele Republicii Moldova l-a decorat pe ambasadorul României

© Guvernul RM Правительство РМGrant pentru Agenţia Naţională a Siguranţei Alimentelor pentru controlul bolilor la animale. Грант для НАБП
Grant pentru Agenţia Naţională a Siguranţei Alimentelor pentru controlul bolilor la animale.  Грант для НАБП - Sputnik Moldova
Abonare
Ambasadorul României la Chişinău, Marius Lazurca, a fost decorat de Şeful Statului pentru contribuţia deosebită la dezvoltarea şi aprofundarea relaţiilor de prietenie și colaborare moldo-române.

CHIŞINĂU, 9 oct – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a înmânat vineri ambasadorului României la Chişinău, Marius Lazurca, Ordinul de Onoare al republicii Moldova.

Serviciul de presă al Preşedinţiei subliniază că „distincția de stat i-a fost acordată diplomatului român printr-un decret prezidențial în semn de profundă gratitudine pentru contribuţia sa deosebită la dezvoltarea şi aprofundarea relaţiilor de prietenie și colaborare dintre România și Republica Moldova.

 

Fluxul de știri
0