Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Koloskov: Rusia cu siguranță va marca goluri în meciul cu Moldova

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaМомент взятия ворот.
Момент  взятия ворот. - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele de onoare al Asociației fotbalului din Rusia, Veaceslav Koloskov, consideră că meciul cu moldovenii nu va fi o plimbare ușoară, că e puțin probabil ca adversarul să le permită fotbaliștilor ruși să se manifeste și că principalul pentru selecționata Rusiei este de a nu scăpa goluri în poartă.

CHIȘINĂU, 9 oct — Sputnik. Fotbaliștii din selecționata Rusiei trebuie numaidecât să-și apere bine poarta în meciul cu Moldova din cadrul preliminariilor CE-2016, deoarece rușii vor marca, cel puțin, un gol, a declarat Koloskov pentru agenția „R-Sport".

Selecționata Rusiei va disputa vineri la Chișinău cu echipa Moldovei meciul din cadrul preliminariilor CE-2016. Scorul în confruntarea anterioară dintre cele două echipe, pe 12 decembrie 2014, în Rusia a fost 1:1.

Koloskov a menționat că meciul cu moldovenii, cu siguranță, nu va fi o plimbare ușoară. Da, în selecționata Rusiei atmosfera este una favorabilă, ea a câștigat două meciuri. Însă partida va trena și nu va fi interesantă. Te-ai mira ca adversarul să le permită fotbaliștilor ruși să se manifeste; ei vor căuta un antidot pentru atacanții Artiom Dziube și Aleksandr Kokorin. Principalul pentru selecționata Rusiei este de a nu scăpa goluri în poartă, așa cum s-a întâmplat la Moscova, iar de marcat, fotbaliștii ruși vor marca la sigur, cel puțin, un gol.

Fluxul de știri
0