Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rospotrebnadzor este gata să examineze ofertele producătorilor moldoveni

© RIA NovostiРоссия запретила ввоз овощей из ЕС, сообщил Онищенко
Россия запретила ввоз овощей из ЕС, сообщил Онищенко - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La Rospotrebnadzor a avut loc o întrevedere între Anna Popova și Igor Dodon, în probleme ce ţin de colaborarea moldo-ruse în domeniul securității produselor agricole.

CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Rospotrebnadzor este gata să examineze documentele producătorilor moldoveni pe măsura înaintării lor, a declarat Anna Popova, șeful Rospotrebnadzor, la întâlnirea cu președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, deputatul în parlamentul RM, Igor Dodon, a comunicat pentru jurnaliști instituţia.

Întâlnirea dintre Popova și Dodon pe problema colaborării moldo-ruse în domeniul asigurării securității produselor alimentare a avut loc la Rospotrebnadzor.

MAIA - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Experţi ai Rospotrebnadzor au venit într-o vizită de lucru în RM

”Anna Popova a salutat munca realizată în RM privind asigurarea securității produselor alimentare și a comunicat că Rospotrebnadzorul este gata să examineze documentele producătorilor moldoveni pe măsura înaintării acestora”, a comunicat departamentul.

Potrivit datelor Rospotrebnadzorului, partea moldovenească, considerând piața din Rusia ca fiind una cheie în ceea ce privește exportul producătorilor moldoveni de produse alimentare, și-a exprimat intenţia de a relua cât mai repede livrările produselor din Republica Moldova în FR, cu respectarea tuturor normelor de securitate, care funcționează în Rusia.

Fluxul de știri
0