Un musical la Liverpool, dedicat celor 75 de ani de la nașterea lui Lennon

© Sputnik / Владимир Вяткин / Accesați arhiva multimedia10-я выставка технического антиквариата «Oлдтаймер-галерея» Ильи Сорокина в МВЦ «Крокус Экспо» в Москве
10-я выставка технического антиквариата «Oлдтаймер-галерея» Ильи Сорокина в МВЦ «Крокус Экспо» в Москве - Sputnik Moldova
Abonare
Show-ul dedicat muzicii „The Beatles”, care a devenit un adevărat hit în multe țări ale lumii, va fi prezentat în orașul de baștină al formației, la sărbătorirea finalizării reconstrucției teatrului „Royal Court Theatre” din Liverpool.

CHIȘINĂU, 8 oct — Sputnik. Renumitul spectacol musical „Let It Be", pe motivul melodiilor formației „The Beatles", va fi prezentat la Liverpool, orașul de baștină al interpreților, unde vor fi marcaţi 75 de ani de la naşterea lui John Lennon și încheierea lucrărilor de reconstrucție a teatrului „Royal Court Theatre", a transmis pentru RIA Novosti reprezentantul companiei de promovare „Annerin Productions" care asigură suportul informațional al spectacolului.

Show-ul dedicat muzicii „The Beatles", care a devenit un adevărat hit în multe țări ale lumii, va fi prezentat în orașul de baștină al formației cu ocazia sărbătoririi reconstrucției teatrului „Royal Court Theatre" din Liverpool. Spectacolul „Let it Be" va fi demonstrat pe parcursul a cinci săptămâni şi jumătate, de la 8 octombrie și până la 14 noiembrie 2015. Odată cu redeschiderea teatrului, vor fi marcaţi, pe 9 octombrie, și 75 de ani de la nașterea lui John Lennon.

Show-ul „Let it Be" a fost prezentat în peste 50 de orașe de pe patru continente, în fața a circa unui milion de spectatori.

Subiectul acestui musical este simplu: istoria trupei „The Beatles" începând de la primele evoluări în clubul „Cavern" din Liverpool și până la renumitul concert pe acoperiș din Londra. Interpretarea pe viu a șlagărelor celor patru — „Twist and Shout", „She Loves You", „Yesterday" și „Let It Be" — îi face pe cei care nu au avut ocazia să asiste la concertele legendarei formații să înţeleagă ce au simțit cei care au avut norocul să-i asculte și să-i vadă aievea.

Fluxul de știri
0