Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputaţii vor asculta patru rapoarte în prima şedinţă plenară

© SputnikParlamentul Republicii Moldova Парламент Республики Молдова
Parlamentul Republicii Moldova Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Abonare
Biroul permanent a decis astăzi că prima şedinţă plenară a Parlamentului va avea loc la 15 octombrie. În cadrul acesteia vor fi audiate patru rapoarte.

CHIŞINĂU, 8 oct – Sputnik. Prima şedinţă plenară a Parlamentului din sesiunea de toamnă-iarnă va avea loc la data de 15 octombrie. Decizia a fost luată joi, la şedinţa Biroului permanent al Parlamentului.

Ordinea de zi a primei şedinţe include patru subiecte. Agenda primei şedinţe a legislativului a fost votată unanim de toţi membrii Biroului permanent. Premierul Valeriu Streleţ va prezenta un raport cu privire la situaţia social-economică din ţară.

Deputaţii vor audia şi rapoarte despre situaţia din sectorul energetic al ţării, din domeniul financiar – bancar şi un raport despre modul în care s-au desfăşurat alegerile parlamentare şi locale generale în Moldova.

Deputaţii moldoveni au ieşit în vacanţă pe data de 30 iulie. Sesiunea de toamnă-iarnă a Legislativului a început la data de 16 septembrie.

Fluxul de știri
0