Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Lucrători ai stadionului "Zimbru" vindeau ilegal bilete la meciul Moldova-Rusia

© Sputnik / Miroslav RotariБилеты на отборочный матч чемпионата Европы между Молдовой и Россией
Билеты на отборочный матч чемпионата Европы между Молдовой и Россией - Sputnik Moldova
Abonare
Doi locuitori ai capitalei au ajuns pe mâna Poliţiei, fiind prinşi în timp ce vindeau ilegal şi la preţ exagerat bilete la meciul de fotbal Moldova-Rusia.

CHIŞINĂU, 7 oct – Sputnik. Doi bărbaţi din Chişinău, lucrători ai stadionului "Zimbru", sânt suspectaţi de poliţişti că ar fi comercializat ilicit bilete la meciul Moldova –Rusia, care va avea loc la 9 octombrie curent,  pe stadionul „Zimbru” din capitală, a anunţat serviciul de presă al IGP.

Билетная касса столичного стадиона Зимбру - Sputnik Moldova
Sport
Biletele la meciul Moldova-Rusia, vândute de 7 ori mai scump

Potrivit informaţiilor acumulate de poliţişti, cei doi chişinăuieni, ambii având câte 40 de ani, ar fi comercializat la 7 octombrie curent, în preajma stadionului Zimbru, adică chiar în preajma locului de muncă, bilete pentru meciul de fotbal Moldova-Rusia, la preţul de 450 lei. Asta în timp ce valoarea oficială a respectivelor bilete este de 100 de lei.

Faptele celor doi sunt cercetate de angajații Direcției investigare fraude economice din cadrul Inspectoratului Național de Investigații.

Ca urmare a perchezițiilor efectuate, polițiștii au ridicat 24 de bilete şi mijloace băneşti în sumă de 1500 de lei, rezultate din comercializarea acestora.

Cazul este cercetat penal, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor şi a gradului de vinovăţie al celor doi suspecţi.

Biletele la meciul pentru preliminariile Campionatului Europei 2016, dintre Moldova și Rusia, au fost puse în vânzare la 21 septembrie. Fanii au format cozi deja cu câteva ore înainte de deschiderea caselor. Potrivit regulilor stabilite de Federația Moldovenească de Fotbal, fiecare doritor a putut cumpăra doar patru bilete, fiind obligatorie prezentarea unui act de identitate — a pașaportului sau altui document care confirma identitatea persoanei, eliberat pe teritoriul Republicii Moldova.

Fluxul de știri
0