Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Remanieri la Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei

© Sputnik / Miroslav RotariGuvernul RM
Guvernul RM - Sputnik Moldova
Abonare
Un viceministru de la MMPSF a fost demis, iar alţi doi viceminiştri au fost numiţi în funcţie. De asemenea, a fost numit şi un secretar de stat la acelaşi minister.

CHIŞINĂU, 7 oct – Sputnik. Guvernul a aprobat miercuri propunerea ministrului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Marcel Buga, privind eliberarea din funcţie a unui viceministrul al acestei instituţii şi numirii altor doi viceminiştri, dar şi a secreterului de stat.

Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Remanieri de cadre la Guvern

Actualul viceministru al Municii, Protecţiei Sociale şi Familiei, Laura Grecu, a fost eliberată din funcţie, fiind numită în cea de secretar de stat la acelaşi minister. Ministrul de resort a subliniat că Laura Grecu are o bogată experienţă profesională şi cunoştinţe temeinice, a trecut cu succes concursul şi a obţinut rezultate remarcabile.

Valeriu Streleţ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Remanieri de cadre la Guvern

Tot miercuri, Guvernul a numit doi viceminiştri la MMPSF. Este vorba despre Nighina Azizov şi Iurie Crăciuneac.

Nighina Azizov are studii în domeniul ştiinţelor politice, un masterat, este doctorand la Academia de Administrare Publică, expert în mai multe organizaţii şi instituţii, iar până la ora actuală deţine funcţia de şef de cabinet al vicepreşedintelui Parlamentului Republicii Moldova. Dânsa mai este autor al unui şir de lucrări ştiinţifice despre implicarea femeilor şi tinerilor în viaţa social-politică şi economică, cunoaşte limbile engleză şi franceză.

Iurie Crăciuneac este absolventul Universităţii „Dunărea de jos” din Galaţi, are un masterat în ştiinţe politice, a lucrat în mai multe instituţii de stat şi în proiecte finanţate din exterior. În prezent este responsabil pentru zona Cahul în domeniul muncii, activând în cadrul Inspecţiei de stat a muncii.

Fluxul de știri
0