Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

PSRM va solicita marți demisia procurorului general

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În zilele apropiate, socialiștii vor insista de asemenea asupra schimbării conducerii Comisiei Electorale Centrale, Centrului Național Anticorupție și Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.

CHIȘINĂU, 6 oct — Sputnik. Partidul Socialiștilor intenționează să solicite marți demisia procurorului general, a transmis pentru Sputnik Vlad Bătrâcea, consilier municipal din partea PSRM.

Potrivit acestuia, în fața Procuraturii Generale din Chișinău va fi organizată o acțiune de protest.

„În zilele următoare, PSRM va solicita demisia conducerii Comisiei Electorale Centrale, Centrului Național Anticorupție și Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică", a declarat Bătrâncea.

PSRM și „Partidul nostru" și-au instalat corturile în fața Parlamentului, cerând demisia președintelui țării, dizolvarea Legislativului și alegeri parlamentare anticipate. Formațiunea condusă de Renato Usatîi se pregătește să blocheze mai multe artere în Chișinău și în republică, iar socialiștii planifică să înainteze Cabinetului de Miniștri o moțiune de cenzură.

Fluxul de știri
0