Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Consiliul Atlantic a organizat o reuniune privind Republica Moldova

© Sputnik / foto guvernul RMReuniune Consiliul Atlantic
Reuniune Consiliul Atlantic - Sputnik Moldova
Abonare
Discuţiile din cadrul evenimentului s-au axat pe subiecte ce ţin de sprijinul acordat republicii Moldova, evoluţiile regionale, dar şi pe problematica transnistreană.

CHIŞINĂU, 2 oct – Sputnik. Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, a participat joi, 1 octombrie, la o reuniune a Consiliului Atlantic privind Republica Moldova. Potrivit serviciului de presă al ministerului, la eveniment au participat experți, politicieni și oameni de afaceri din Statele Unite.

Discuţiile s-au axat pe sprijinul politic acordat Republicii Moldova, subiecte ce țin de securitatea energetică și investițiile în economia țării noastre şi perspectivele încheierii Acordului de Investiții Comerciale între SUA-Canada și Republica Moldova.

De asemenea, oficialii au discutat despre evoluțiile pe plan regional și problematica transnistreană.

Consiliul Atlantic reunește experți din domeniul politic, economic și de securitate din Europa, America, Asia și alte regiuni.

Fluxul de știri
0