Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Moldova va continua dialogul cu FMI în vederea semnării unui nou memorandum

© фото: правительство МолдовыПремьер Молдовы Валерий Стрелец на встрече с представителями МВФ в Вашингтоне
Премьер Молдовы Валерий Стрелец на встрече с представителями МВФ в Вашингтоне - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Valeriu Streleţ s-a întâlnit la sediul FMI cu directorul adjunct al instituţiei financiare, Mitsuhiro Furusawa, directorul Departamentului European, Poul M. Thomsen şi directorul executive pentru Moldova, Menno Snel.

CHIŞINĂU, 2 oct – Sputnik. Prim-ministrul Moldovei, Valeriu Streleţ, a discutat la Washington cu reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional despre paşii pe care urmează să-i întreprindă Republica Moldova, pentru a semna Memorandumul cu FMI, informează serviciul de presă al Guvernului.

Международный валютный фонд - Sputnik Moldova
Republica Moldova
O echipă de experţi FMI se află într-o vizită de lucru la Chişinău

Şeful Cabinetului de Miniştri s-a întâlnit cu directorul adjunct al instituţiei financiare, Mitsuhiro Furusawa, directorul  Departamentului European, Poul M. Thomsen şi directorul executive pentru Moldova, Menno Snel.

Părţile au convenit să continue dialogul, în scopul identificării măsurilor necesare care urmează să fie întreprinse în vederea pregătirilor pentru semnarea Memorandumului cu FMI.

În cadrul discuţiilor, Streleţ a reiterat disponibilitatea autorităţilor de a promova în continuare reformele necesare pentru stabilitatea financiară a ţării.

Fluxul de știri
0