Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik Moldova a lansat proiectul ”Descoperă Moldova!”

© Photo : Игорь ВзоровЦыповский ландшафтный заповедник
Цыповский ландшафтный заповедник - Sputnik Moldova
Abonare
Materialele plasate la rubrica respectivă vor include texte și documente necunoscute anterior despre țară, inclusiv din arhivele istorice și din colecțiile particulare.

CHIȘINĂU, 1 oct – Sputnik. Noua rubrică ”Descoperă Moldova!”, lansată de Sputnik Moldova pe resursele sputnik.md/ru.sputnik.md  va concentra  într-un format de fotografii exclusive și materiale video informația despre peisajele unice ale Moldovei, moștenirea ei istorică și culturală, va relata despre tradițiile etniilor conlocuitoare, dar și despre locurile preferate de odihnă ale populaţiei de aici.

”Noi sperăm că această rubrică va suscita interesul atât al cetățenilor ţării, cât și al altor cititori care sunt interesați de formarea și dezvoltarea statului moldovenesc. Sunt convins că informația prezentată la această rubrică va contribui la sporirea atractivităţii turistice a Moldovei”, a menţionat conducătorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuk.

Planurile cele mai apropiate prevăd amplasarea la rubrica ”Descoperă Moldova!” a panoramelor 3-D cu priveliști ale republicii. Materialele publicate vor include de asemenea texte documentare și literare despre țară, necunoscute anterior, inclusiv din arhivele istorice și din colecțiile particulare.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

 

Fluxul de știri
0