Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ivanov despre operaţia militară în Siria: vorbim de interesele naționale ale FR

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaРуководитель Администрации Президента Российской Федерации Сергей Иванов.
Руководитель Администрации Президента Российской Федерации Сергей Иванов. - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful administrației de la Kremlin Serghei Ivanov a declarat că în cazul utilizării Forțelor Armate ale FR în Siria nu este vorba despre atingerea unor scopuri politice externe sau satisfacerea unor ambiții.

 

CHIȘINĂU, 30 sept – Sputnik. Decizia privind utilizarea Forțelor Armate ale Rusiei în afara ţării se referă la Siria și nu este vorba de satisfacerea unor ambiții, ci de apărarea intereselor naționale ale FR, a declarat miercuri în faţa jurnaliștilor Serghei Ivanov, șeful administrației de la Kremlin.

Anterior, a devenit cunoscut faptul că președintele Rusiei, Vladimir Putin, a înaintat în camera superioară a parlamentului propunerea cu privire la obținerea acordului de aplicare a Forțelor Armate ale FR în străinătate. Consiliul Federației a aprobat această solicitare.

”Primul şi cel mai important aspect — este vorba concret de Siria și nuci de cum despre atingerea unor scopuri politice externe ori satisfacerea unor ambiții, aşa cum suntem învinuiți în permanenţă de partenerii noștri occidentali. Avem în vedere exclusiv interesele naționale ale FR”, a spus Ivanov.

 

Fluxul de știri
0