Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Concertul interpretei Ani Lorak la Chişinău: un nou show şi piese de dragoste

Abonare
Este deja al doilea concert al interpretei în Moldova. De data aceasta, artista poporului din Ucraina, Ani Lorak, şi-a prezentat noul program numit "Karolina".

Ani Lorak (numele adevărat: Karolina Miroslavivna Kuiek, născută la 27 septembrie 1978) este interpretă ucraineană, artistă a poporului din Ucraina (2008) și și-a reprezentat țara la concursul internațional „Eurovision 2008", clasându-se pe locul doi cu melodia „Shady Lady". Este deținătoarea premiilor „Gramofonul de aur", „Interpreta anului", „Flașneta de aur", „Personalitatea anului", „Melodia anului" ș. a., precum și a cinci discuri de aur. La 19 ani, lui Ani Lorak i s-a conferit titlul de artistă emerită a Ucrainei, devenind astfel cea mai tânără cântăreață care s-a învrednicit de această recunoaștere. Are la activ 12 albume, două single-uri, un film autobiografic și 36 de videoclipuri.

Carolina a devenit cunoscută ca Ani Lorac în luna martie 1995, când a trebuit să-și găsească un pseudonim pentru participarea la concursul de la televiziunea moscovită „Steaua de dimineață". Dat fiind că la acest concurs mai participa o interpretă din Rusia cu același nume — Carolina, ucraineanca a fost nevoită să evite cumva confuzia. Citindu-și numele de la dreapta la stânga, și-a găsit pseudonimul: Ani Lorac.  

Fluxul de știri
0