Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov după întâlnirea Obama-Putin: cred că liderul SUA l-a auzit pe liderul FR

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaВстреча главы МИД РФ С.Лаврова с бывшим премьер-министром Ливана С.Харири
Встреча главы МИД РФ С.Лаврова с бывшим премьер-министром Ливана С.Харири - Sputnik Moldova
Abonare
Șeful MAE al FR, Serghei Lavrov, a menționat că Moscova și Washingtonul vor continua să coopereze pe linia MAE și Ministerelor Apărării pentru atingerea scopurilor comune.

CHIŞINĂU, 29 sept – Sputnik. Întâlnirea președinților Federației Ruse și Statelor Unite ale Americii, Vladimir Putin și Barack Obama, a fost una constructivă; Moscova și Washingtonul vor continua cooperarea pe linia Ministerelor de Externe și Ministerelor Apărării, pentru atingerea scopurilor comune, a declarat marți șeful MAE al Rusiei, Serghei Lavrov, într-un interviu pentru postul TV Russia Today.

„Sunt convins că președintele Obama a auzit mesajul lui Putin. A fost o discuţie foarte constructivă, nu am ajuns o înțelegere în privința anumitor pași, însă am convenit să conlucrăm în mai multe direcții. Vom continua cooperarea și negocierile dintre miniștrii Afacerilor Externe și Miniștrii Apărării, în scopul identificării căilor și pașilor concreţi meniţi să realizeze scopurile noastre comune”, a spus Lavrov.

Fluxul de știri
0