Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Conflict de interese în Inspectoratul de Poliţie Glodeni

© Sputnik / Rodion Procabani
bani - Sputnik Moldova
Abonare
CNI a stabilit că șeful Inspectoratului de Poliție Glodeni se face vinovat de încălcarea regimului juridic, cel al conflictului de interese.
CHIŞINĂU, 26 sept – Sputnik. După ce săptămâna trecută Comisia Națională de Integritate a constatat că șeful Inspectoratului de Poliție Orhei a încălcat regimul juridic al declarării veniturilor și proprietății, în ședința de săptămâna aceasta, Comisia a mai identificat încălcări ale legislației comise de către un alt șef de poliție.

Este vorba despre Oleg Buzdugan, șeful Inspectoratului de Poliție Glodeni, care se face vinovat de încălcarea altui regim juridic, cel al conflictului de interese. 

Încălcarea s-a produs atunci când acesta fiind în exercitarea atribuțiilor funcționale, în calitate de șef și având interes personal, care rezultă din relațiile sale cu persoane apropiate (socrul) nu a declarat și nu a soluționat în termenul stabilit situația de conflict, semnând anterior cu acesta un contract pentru achiziționarea bunurilor de valoare mică (6000 lei).


Fluxul de știri
0