Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Tsipras le-a interzis miniștrilor să participe zilnic la dezbateri televizate

© Sputnik / Alexei Nkolsky / Accesați arhiva multimediaЭкс-премьер-министр Греции Алексис Ципрас
Экс-премьер-министр Греции Алексис Ципрас - Sputnik Moldova
Abonare
Miniștrii trebuie să conducă și să rezolve problemele poporului, iar la dezbaterile televizate se vor descurca mai bine deputații, ofițerii de presă ai partidelor, reprezentantul oficial al Guvernului, a declarat Alexis Tsipras.

CHIŞINĂU, 25 sept – Sputnik. Premierul Greciei, Alexis Tsipras, a cerut ca miniștrii să nu mai  participe zilnică la dezbateri televizate.
„Vă chem să încetați imediat să mai participați în permanenţă la dezbaterile televizate și să faceți declarații publice fără încetare. V-am numit miniștri pentru ca să conduceți și să rezolvați problemele poporului, nu să fiți reprezentanți ai Guvernului la posturile TV. Sunt alții care ar putea să facă acest lucru mai bine — deputați, ofițeri de presă ai partidelor, reprezentantul oficial al Guvernului”, a declarat Tsipras vineri, la prima ședință a Guvernului.

„Participarea la emisiuni televizate nu este atribuția ministrului. Munca ministrului este să se afle la minister, şi nu doar să se afle, ci și să rezolve problemele cu care se confruntă poporul grec”, a menționat premierul.

El a accentuat că „e mai bine să se vorbească prin muncă, nu prin cuvinte”.



Fluxul de știri
0