Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sclavie sexuală în Chişinău

© RIA Novosti / Vitaly Ankov / Accesați arhiva multimediaSex Workers in Thailand
Sex Workers in Thailand - Sputnik Moldova
Abonare
Paisprezece tinere au fost ţinute în sclavie sexuală aproape un an.

CHIŞINĂU, 24 sept – Sputnik. Polițiștii au eliberat 14 tinere din sclavie sexuală, 8 dintre care erau minore cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Fetele au acordat servicii sexuale în diferite apartamente închiriate în municipiul Chișinău timp de un an.  

Генеральная прокуратура Республики Молдова - Sputnik Moldova
Societate
Datele procuraturii: traficul de persoane s-a diminuat nesemnificativ

Activitatea infracțională era dirijată de două femei și doi bărbați, tată și fiu, de etnie romă, cu vârste cuprinse între 19-40 de ani,  domiciliați în orașul Hâncești și municipiul Chișinău. Toţi au fost  reținuți de oamenii legii.

Investigaţiile poliţiei au durat trei luni. S-a stabilit că suspecții recrutau tinere care proveneau din familii socialmente vulnerabile.

Pentru serviciile oferite, proxeneţii le promiteau de la 300 la 500 de lei pentru o oră. În final, victimele nu se alegeau cu nimic, mai mult decât atât erau și maltratate.

Pentru a atrage clienți, traficanții plasau anunțuri prin intermediul mai multor site-uri cu conținutul: „masaj erotic plăcut cu o domnișoară sexi, relaxează-te cu o domnișoară cu aspect fizic plăcut care te face să uiți de tot pesimismul”, unde prețurile variau de la 600-1.000 de lei pe oră.

Cei patru suspecți se află în arest. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceştia riscă închisoare de până la 20 ani.

Fluxul de știri
0