Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul Ungariei speră că UE va putea restabili relațiile cu FR

© Sputnik / Alexei Nikolsky / Accesați arhiva multimediaПремьер-министр Венгерской Республики Виктор Орбан. Архивное фото
Премьер-министр Венгерской Республики Виктор Орбан. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministru Ungariei, Viktor Orban este de părere că UE „nu are la moment o legislație”, care ar permite să fie combătută cu succes criza migrației.

CHIŞINĂU, 23 sept – Sputnik. Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, şi-a exprimat speranţa că Uniunea Europeană va avea capacitatea să restabilească relațiile cu Federația Rusă.

„Eu sper că noi vom reuși să restabilim relațiile cu Rusia”, a declarat Orban miercuri în cadrul unei conferințe de presă de la Munchen, transmisă de postul TV german N-tv.

Orban, care se află la Munchen la invitația partidului conservator german „Uniunea Social Creștină”, a mai declarat că UE „nu are la moment o legislație” care i-ar permite să combată cu succes criza migrației. El a calificat Germania ca principal participant în reglementarea problemei refugiaților.

Fluxul de știri
0