Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un tânăr şi mama acestuia, reţinuţi cu şase kilograme de droguri

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота экспертно-криминалистического центра
Работа экспертно-криминалистического центра - Sputnik Moldova
Abonare
Afacere cu droguri într-o familie din raionul Ocniţa.

CHIŞINĂU, 23 sept – Sputnik. Un tânăr de 31 de ani şi mama sa, din localitatea Naslavcea, raionul Ocniţa, sunt cercetaţi penal de poliţie pentru cultivarea ilegală a plantelor care conţin substanţe narcotice sau psihotrope, prelucrarea sau utilizarea acestora, în proporţii deosebit de mari.

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Ocniţa în comun cu reprezentanţii Direcţiei Teritoriale Edineţ a Serviciului de Informare şi Securitate, au desfășurat percheziţii la domiciliul suspectului, în grădina căruia au fost depistate 65 plante asemănătoare cu cânepă. Plantele erau îngrijite de mama acestuia.

De asemenea, la domiciliul  bărbatului  au fost depistate și ridicate mai multe sacoşe cu masă vegetală uscată și mărunțită, de culoare verde, care face parte din categoria substanțelor narcotice. Cantitatea de substanță narcotică depistată constituie 5,8 kg.

Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore, iar mama acestuia a fost arestată pe un termen de 15 zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 6 ani.

Fluxul de știri
0