Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Au intrat în vigoare noile sancțiuni ale Kievului împotriva FR

© Sputnik / Николай Лазаренко / Accesați arhiva multimediaЗаседание Верховной рады Украины в Киеве
Заседание Верховной рады Украины в Киеве - Sputnik Moldova
Abonare
Ucraina a introdus sancțiuni împotriva a 382 de persoane fizice și 105 persoane juridice. Acestea prevăd inclusiv interzicerea accesului în Ucraina pentru o serie de jurnaliști străini pe un termen de un an.

CHIŞINĂU, 22 sept – Sputnik. Decretele preşedintelui Poroşenko privind introducerea sancțiunilor împotriva Rusiei au intrat în vigoare odată cu operarea câtorva modificări în lista persoanelor fizice.

Documentele respective au fost publicate în presa oficială marți. În special, a este vorba despre decretul privind aprobarea deciziei Consiliului pentru Securitate și Apărare Națională a Ucrainei în vederea introducerii măsurilor economice și restrictive, personale speciale, dar și operarea modificărilor în lista persoanelor fizice, din care au fost extrase numele a șase jurnaliști străini. Astfel, lista persoanelor fizice care cad sub incidența sancțiunilor conține 382 de nume.

Astfel, Kievul a introdus sancțiuni împotriva a 382 de persoane fizice și 105 persoane juridice. Este vorba de diferite tipuri de sancțiuni, inclusiv interzicerea accesului pe teritoriului Ucrainei și confiscarea proprietății, acestea având o durată de acțiune de un an.

Fluxul de știri
0