Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Oaspete: nunta lui Șevciuk şi Ştanski a fost modestă şi cu gust

© Sputnik / Rodion Procaобручальные кольца inele verighete
обручальные кольца inele verighete - Sputnik Moldova
Abonare
La nunta lui Evgheni Șevciuk şi a Ninei Ștanski, a cântat interpretul de muzică uşoară Ion Suruceanu.

CHIȘINĂU, 21 sept — Sputnik. Interpretul Ion Suruceanu a declarat pentru Sputnik că la nunta liderului de la Tiraspol nu a avut un program special și nimeni nu i-a dictat ce să cânte. 

Министр иностранных дел Приднестровья Нина Штански на пресс-конференции членов правительства ПМР - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Nina Ştanski s-a măritat cu liderul de la Tiraspol, Evgenii Şevciuk

“A fost o nuntă pe cât de modestă, pe atât de frumoasă. Eu așa nuntă frumoasă nu am văzut demult. Dacă e să facem o comparație cu nunțile oligarhilor de la Chișinău, atunci putem spune că e o diferență enormă. În special, la nunțile oligarhilor, de pe mese nu trebuie să lipsească porcii prăjiți, iar mirii poartă agățate la sacou toate ordinele pe care le dețin”, a mai adăugat Suruceanu.

Potrivit interpretului, la nuntă au fost prezente în jur de 45 de persoane.

“A fost o nuntă extraordinară, cu oameni puțini, dar veseli. La nuntă au fost prezente cele mai apropiate rude și prieteni ai mirilor”, afirmă cântăreţul.

Suruceanu a rămas profund impresionat de hainele mirilor.

“Ambii au avut ținute foarte frumoasă. El era într-un costum negru, modern și nu a purtat cravată. Ea avea o rochie de culoare  ivory”, a mai subliniat interpretul.

La nunta lui Șevciuk şi Ștanski, Ion Suruceanu a cântat 45 de minute. Potrivit interpretului, la nunta lui Șevciuk a mai cântat o tânără artistă din Transnistria.

Pentru 45 de minute de veselie, Ion Suruceanu a fost remunerat cu un buchet imens de trandafiri roșii. În aceiași zi, interpretul a mai cântat la două nunți care au avut loc la Chișinău.

 

Fluxul de știri
0