Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Curteian a părăsit postul de antrenor principal al selecționatei de fotbal

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Accesați arhiva multimediaФутбол. Тренировка сборной Молдавии
Футбол. Тренировка сборной Молдавии - Sputnik Moldova
Abonare
Până la sfârșitul meciurilor preliminarii pentru Campionatul Europei din 2016, Curteian va fi înlocuit la Naţionala de fotbal a Moldovei de Ștefan Stoica.

 

CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. Antrenorul principal al selecționatei Moldovei la fotbal, Alexandru Curteian, a depus cererea de demisie la întâlnirea pe care a avut-o cu Pavel Ciobanu, Președintele Federației Moldovenești de Fotbal, informează site-ul FMF.

Până la sfârșitul preliminariilor, echipa va fi antrenată de specialistul român Ștefan Stoica, în prezent antrenor la ”Zimbru”.

Din 2011 până în 2015, Stoica s-a aflat în fruntea clubului din Orhei, ”Milsami”, iar până atunci a antrenat cluburi românești, inclusiv ”Steaua” București (1999-2000).

Sub conducerea lui Alexandru Curteian, selecționata Moldovei nu a putut obține nici o victorie în preliminariile pentru campionatul european. În prezent, echipa ocupă ultimul loc în grupa ”G”, acumulând doar două puncte în opt meciuri. Selecționata Rusiei s-a clasat pe locul doi (14 puncte), fiind devansată doar de Austria (22 de puncte).

 

Fluxul de știri
0