Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Armenia marchează 24 de ani de Independență

© Photo : ТravelnewsЕреван, Армения
Ереван, Армения - Sputnik Moldova
Abonare
Conducătorii Armeniei vor merge, potrivit tradiției, la complexul memorial „Yerablur”, după care vor avea loc festivitățile organizate cu prilejul sărbătorii.

CHIŞINĂU, 21 sept – Sputnik. Locuitorii Armeniei marchează luni 24 de ani de independenţă a ţării.

În această zi sunt planificate o serie de festivități la Erevan. Programul include vizita tradițională a conducerii Armeniei la complexului memorial „Yerablur”, iar ziua se va încheia cu focuri de artificii în Piața Republicii din capitală.

Secretarul de presă al Ministerului Apărării, Artsrun Hovhannisyan, a anunțat că în acest an nu va fi organizată Parada Militară de Ziua Independenței, subliniind că „paradele militare nu se organizează în fiecare an, acestea au loc la „aniversări rotunde”.

Declarația de Independență a Armeniei a fost adoptată la prima sesiune a Consiliului Suprem al Armeniei, la 23 august 1990. Prin acest document a fost declarată independența Republicii Armenia.

Fluxul de știri
0