Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderii Platformei DA acuză Preşedinţia de manipulare

© Privesc.euAndrei Năstase, Platforma DA
Andrei Năstase, Platforma DA - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedinţia ar fi rupt din context unele declaraţii ale liderilor Platformei DA de la întâlnirea cu Timofti.

CHIŞINĂU, 21 sept – Sputnik. Andrei Năstase, unul dintre liderii Platformei DA, a acuzat Preşedinţia de manipulare şi dezinformare în legătură cu discuţiile care au avut loc între Şeful Statului, Nicolae Timofti, şi reprezentanţii protestatarilor din centrul Chişinăului.

„De la discuţiile ce au avut loc la întâlnirea cu Preşedintele au fost rupte din context mesajele noastre. Au fost admise manipulări, pentru a arunca o umbră de neîncredere peste cele votate de Marea Adunare Naţională. Nu vom mai accepta întâlniri cu conducătorii instituţiile statului fără prezenţa presei libere”, a spus Andrei Năstase.

Nicolae Timofti la întrevedere cu Platforma DA - Sputnik Moldova
Politică
Preşedinţia are dovezi că Platforma DA nu mai insistă pe demisia lui Timofti

Acesta a dat asigurări că dimpotrivă, lui Timofti i s-a spus că nu poate fi modificată nici o revendicare votată de Marea Adunare Naţională.

„Solicităm de la Preşedinţie stenograma întâlnirii şi filmul integral. Dacă Vlad Ţurcanu va mai îndrăzni să mai iasă cu vre-o manipulare, o să spunem tot ce ştim despre ceea ce se face acolo”, a declarat Andrei Năstase.

Recent, Preşedinţia a difuzat un comunicat, în care se spune că liderii Platformei DA ar fi spus că nu mai insistă asupra demisiei lui Timofti. Instituţia a difuzat şi unele secvenţe video, ce ar demonstra acest lucru, din punctul de vedere al Preşedinţiei.

Fluxul de știri
0