Le Journal du Dimanche: francezii nu-l consideră pe Putin duşman

© AFP 2024 / Ria Novosti/ Mikhail KlimentyevRussian President Vladimir Putin listens to a question during his annual televised phone-in with the nation in central Moscow on April 16, 2015.
Russian President Vladimir Putin listens to a question during his annual televised phone-in with the nation in central Moscow on April 16, 2015. - Sputnik Moldova
Abonare
Cititorilor li s-a propus să răspundă la întrebarea ”Este oare Vladimir Putin un dușman al Franței?”, dar și să-și explice poziția în comentarii. Majoritatea (91%) au răspuns negativ.

CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Săptămânalul francez Le Journal du Dimanche a plasat pe site-ul său oficial un sondaj în care roagă cititorii să-și exprime atitudinea față de președintele Rusiei Vladimir Putin.

Cititorilor li s-a propus să răspundă la întrebarea ”Este oare Vladimir Putin un dușman al Franței?” și să-și explice poziția în comentarii. Majoritatea (91%) au răspuns negativ. La sondaj, potrivit ultimilor date, au participat mai mult de 1200 de persoane.

Встреча президента РФ В.Путина с Жераром Депардье в Сочи - Sputnik Moldova
Depardieu: Mulți și-ar dori un președinte ca Putin

Utilizatorii au scris în comentarii, că Vladimir Putin, din contra, mai degrabă este un prieten al Franței.

” Președintele Rusiei luptă și el contra radicalilor din ”Statul Islamic”. Mai mult decât atât, el niciodată n-a dat de înțeles că intenționează să atace țara noastră sau să se contrapună ei”, a remarcat unul dintre cititorii ziarului.

”Atunci când vedem la ce poate duce politica de subordonare promovată de SUA, e ușor să înțelegi poziția lui Putin. Este un șef de stat cu demnitate, care nu-și trădează poporul și a înțeles trucurile guvernanților noștri, care se ascund în spatele umanismului și bunelor intenții, pentru a ne obliga să ne împăcăm cu cea mai mare dezordine de pe planetă, pe care nimeni nu și-a putut-o imagina vreo dată”,a subliniat un alt participant la sondaj.

 

Fluxul de știri
0