Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

RPD: Kievul a acceptat să discute modificările privind statutul Donbassului

© Sputnik / Artyom Zhitenev / Accesați arhiva multimediaДенис Пушилин, заместитель председателя Народного Совета ДНР
Денис Пушилин, заместитель председателя Народного Совета ДНР - Sputnik Moldova
Abonare
La ședința grupului de lucru pentru probleme politice, care a avut loc la 16 septembrie, partea ucraineană a acceptat, pentru prima dată, să analizeze modificările la Legea privind statutul Donbasului, propuse de RPD, a declarat spicherul Parlamentului autoproclamatei republici, Denis Pușilin.

CHIŞINĂU, 18 sept — Sputnik. Autoritățile autoproclamatei Republici Populare Donețk au declarat că Ucraina a acceptat să analizeze variantele de modificări la Legea privind statutul Donbasului, propuse de RPD, a declarat spicherul Parlamentului RPD, Denis Pușilin, în cadrul unei emisiuni la postului de televiziune „Rusia 24”.

„Ieri, în cadrul ședinței subgrupei pentru probleme politice, a apărut o rază de speranţă. Ucraina, după mai bine de jumătate de an, a acceptat să analizeze variantele noastre de modificări a articolului 10 din Legea privind statutul special al Donbasului, ceea ce demonstrează că există posibilitatea continuării dialogului în cadrul înțelegerilor de la Minsk”, a spus el.


Fluxul de știri
0