Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident la Ungheni: doi copii au ajuns în secţia reanimare

© Sputnik / Мирослав РотарьЭкипаж SMURD на протяжении всего пути сопровождал автобус, доставивший в Кишинев 17 пострадавших в ДТП в Брэиле
Экипаж SMURD на протяжении всего пути сопровождал автобус, доставивший в Кишинев 17 пострадавших в ДТП в Брэиле - Sputnik Moldova
Abonare
Poliţia urmează să stabilească cu exactitate cauza producerii accidentului şi persoana culpabilă.

CHIŞINĂU, 17 sept – Sputnik. Secretarul de presă al Departamentului Situaţii Excepţionale, Diana Ţurcanu, a declarat pentru Sputnik că doi dintre copiii ce se aflau în microbuzul implicat într-un accident rutier care s-a produs joi în raionul Ungheni se află în secţia de reanimare a spitalului raional Ungheni.

Авария - Sputnik Moldova
Mai mult de 500 de oameni au avut de suferit de la începutul anului din cauza accidentelor

Accidentul a avut loc în după amiaza zilei de joi pe drumul dintre satele Buzduganii de Sus și Buzduganii de Jos din raionul Ungheni. Un microbuz de rută în care se aflau şi elevi s-a tamponat cu un camion ce transporta legume.

Poliţia urmează să stabilească cauza exactă producerii accidentului şi persoana culpabilă. Potrivit datelor preliminare, şoferul camionului nu ar fi cedat trecerea microbuzului.

Responsabili de la spitalul raional Ungheni au specificat pentru Sputnik că în total opt copii au avut de suferit în urma accidentului.

Fluxul de știri
0