Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mihai Volontir a fost condus pe ultimul drum în aplauze

Abonare
Ceremonia de rămas bun de la îndrăgitul actor a avut loc joi, în incinta Palatului Naţional "Nicolae Sulac". După mitingul de doliu, cortegiul funerar cu corpul neînsufleţit al lui Volontir s-a îndreptat către Cimitirul Central din capitală.

Mii de persoane au venit să-şi ia adio de la marele actor — rude, apropiaţi, prieteni şi admiratori ai talentului său. Oamenii au adus flori: o mulţime de buchete au fost depuse în jurul sicriului depus în holul Palatului Naţional "Nicolae Sulac". În timpul ceremoniei funerare, au răsunat cântecele interpretate de artist şi citate din filmele în care a jucat.

La ceremonia funerară a participat conducerea de vârf a ţării — preşedintele Nicolae Timofti, preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şeful Guvernului, Valeriu Streleţ, miniştri şi deputaţi. Actorul a fost înmormântat la Cimitirul central din Chişinău.

Fluxul de știri
0