Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mass-media: Ucraina l-a declarat pe Berlusconi persona non grata

© Sputnik / Sergei Guneyev / Accesați arhiva multimediaSilvio Berlusconi sta per vendere Milan.Cinquecento milioni di euro per il 51% della squdra. Questa e` l'offerta del broker thailandese Bee Teacheubol,
Silvio Berlusconi sta per vendere Milan.Cinquecento milioni di euro per il 51% della squdra.  Questa e` l'offerta del broker thailandese Bee Teacheubol, - Sputnik Moldova
Abonare
Lui Silvio Berlusconi i-a fost interzisă intrarea pe teritoriul Ucrainei, „în scopul asigurării securității statului”.

CHIŞINĂU, 17 sept — Sputnik. Serviciul de Securitate ucrainean a decis să interzică accesul fostului prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, pe teritoriul Ucrainei, pentru o perioadă de trei ani, din raţiuni de securitate pentru Ucraina, a anunțat joi publicația online „Apostrof”, cu referire la un răspuns primit de la instituția vizată.

„La 14 septembrie 2015, a fost emisă o hotărâre cu referire la cetățeanul Italiei Silvio Berlusconi, prin care i se interzice intrarea pe teritoriul Ucrainei pe un termen de trei ani, în scopul asigurării securității statului nostru”, se spune în răspunsul Serviciului de Securitate ucrainean, la solicitarea publicației „Apostrof”.

Fluxul de știri
0