Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Consiliul UE a aprobat prelungirea sancțiunilor antirusești

© Sputnik / Владимир Сергеев / Accesați arhiva multimediaDrapeaux de la Russie et de l'UE
Drapeaux de la Russie et de l'UE - Sputnik Moldova
Abonare
Acțiunea sancțiunilor individuale ale Uniunii Europene împotriva persoanelor fizice și juridice din Rusia și Ucraina expiră la 15 septembrie.

CHIŞINĂU, 15 sept – Sputnik. Consiliul Uniunii Europene a aprobat luni prelungirea, până în martie 2016, a sancțiunilor împotriva persoanelor fizice și juridice din Rusia și Ucraina, considerate de Uniunea Europeană că au fost implicate în subminarea integrității teritoriale și a suveranității Ucrainei, a anunțat pentru RIA Novosti o sursă din UE.

Ulterior, această informație a fost confirmată de serviciul de presă al Consiliului UE.

Este vorba despre înghețarea activelor și interzicerea călătoriilor în Uniunea Europeană pentru 149 de persoane fizice și 37 de persoane juridice, iar aceste măsuri au fost prelungite până la 15 martie 2916.

Sancțiunile vor intra în vigoare la 15 septembrie, după publicarea rezoluției Consiliului Uniunii Europene în Jurnalul Oficial al UE.


Fluxul de știri
0