Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimă oribilă la Cantemir: şi-a omorât concubinul şi l-a îngropat în grădină

© INIcrima преступление
crima преступление - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din Cantemir şi-a omorât concubinul la beţie, lovindu-l cu un topor în cap. Crima a fost descoperită peste 7 ani.

CHIŞINĂU, 14 sept – Sputnik. Angajații Inspectoratului Național de Investigații (INI) au descoperit rămășițele unui bărbat, anunțat dispărut acum șapte ani. Crima a avut loc în vara anului 2008, în satul Lărguța, raionul Cantemir. Victima avea 34 de ani.

Autorul faptei se suspectează a fi o femeie de 32 de ani, locuitoare a satului Cârpești, raionul Cantemir, pe atunci concubina victimei.

Polițiștii au intrat în posesia unei informații operative potrivit căreia, acum 7 ani, o femeie și-ar fi omorât concubinul domiciliat în satul Lărguța, raionul Cantemir.

În urma investigațiilor efectuate de ofițerii INI, în comun cu Procuratura Generală, în ograda casei din satul Lărguța, au fost depistate osemintele victimei.

Audiată  de polițiști, suspecta și-a recunoscut fapta. Ea a declarat că în noaptea de 7 spre 8 august 2008, aflându-se la domiciliul concubinului său, au consumat băuturi alcoolice. Între cei doi s-a iscat un conflict, ca în cele din urmă bărbatul să o lovească  pe femeie. După ce bărbatul a adormit, femeia l-a lovit cu un topor în regiunea capului. Bărbatul a decedat pe loc.

Suspecta a dezbrăcat cadavrul de haine și le-a dat foc. Trupul neînsufleţit al concubinului l-a îngropat în grădina casei, anunţând rudele că acesta  a plecat la  Chișinău și nu s-a mai întors.

Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru omor intenţionat. Dacă va fi găsită vinovată, suspecta  riscă  20 de închisoare sau detenţie pe viață.

Fluxul de știri
0