Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Liderii protestatarilor susţin că urmăresc debarcarea actualei guvernări

© Sputnik / Мирослав РотарьПротесты в Кишиневе 13 сентября на площади Великого национального собрания
Протесты в Кишиневе 13 сентября на площади Великого национального собрания - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulţi lideri ai protestatarilor au anunţat duminică unul dintre principalele scopuri ale manifestărilor antiguvernamentale: debarcarea actualei guvernări.

CHIŞINĂU, 13 sept – Sputnik. Liderii Platformei DA susţin că organizatorii protestelor antiguvernamentale din centrul Chişinăului nu intenţionează să cadă la pace cu actuala guvernare din Republica Moldova.

La mitingul de duminică, unul dintre liderii protestatarilor a anunţat că scopul principal al acestor proteste este ca „Republica Moldova să fie scoasă din captivitatea oligarhatului corupt”, iar ţara să fie „integrată în Comunitatea Europeană, capabilă să-şi găsească nişa sa economică într-o competiţie concurenţială”.

Un alt lider al protestatarilor, avocatul Andrei Năstase, a declarat că protestele vor continua până la debarcarea actualei guvernări. Năstase a subliniat că de acum încolo „principalul subiect de discuţii va fi capitularea actualei guvernări”.

Fluxul de știri
0