Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sondaj: SYRIZA ar putea obține victoria la alegerile parlamentare din Grecia

© Sputnik / Афины, Греция, флаг
Афины, Греция, флаг - Sputnik Moldova
Abonare
Alegerile parlamentare anticipate din Grecia au fost anunțate după ce o parte dintre deputații din partea SYRIZA nu au susținut decizia Guvernului condus de Alexis Tsipras de a încheia un nou memorandum cu creditorii.

CHIŞINĂU, 9 sept – Sputnik. Coaliția extremei stângi SYRIZA ar putea obține 26,5 la sută de voturi la alegerile parlamentare anticipate din Grecia, transmite agenția Reuters cu referire la rezultatele sondajului Pulse Poll.

Potrivit rezultatelor sondajului, pe locul doi se va poziționa partidul de centru-dreapta „Noua Democrație”, cu un scor de 26 la sută.

Alegerile parlamentare anticipate din Grecia vor avea loc la 20 septembrie. Acestea au fost anunțate după ce o parte dintre deputații din partea SYRIZA nu au susținut decizia Guvernului condus de Alexis Tsipras de a încheia un nou memorandum cu creditorii, conform căruia, în schimbul creditelor în sumă totală de 86 de miliarde de euro, Grecia s-a obligat să desfășoare o politică de austeritate.



Fluxul de știri
0