Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un luptător din Moldova a cucerit Ucraina la ”X-Factor”

© фото: xfactor.a1.roМолдавский борец и начинающий певец Константин Кобылян
Молдавский борец и начинающий певец Константин Кобылян - Sputnik Moldova
Abonare
Luptătorul moldovean a trecut castingul pentru cunoscutul show ”X-Faktor Ucraina”, trezind admirația juraților și a spectatorilor.

CHIȘINĂU, 8 sept – Sputnik. Luptătorul moldovean de stil liber, Constantin Cobîlean, a cucerit jurații și a făcut sala să se ridice în picioare la cel de-al treilea casting din sezonul șase al popularului show muzical din Ucraina, ”X-Faktor”.

Maestru în sport, campion al Moldovei și participant la turnee internaționale la luptă liberă, este pasionat demult și în cel mai serios mod de muzică, hotărând să-și încerce puterile prin participarea la preselecție.

”Din copilărie mi-a plăcut muzica. Atunci când cânt, mă simt deosebit. De aceea am încercat să devin artist. Poate că aceasta este șansa mea”, spune Cobîlean.

Acesta este originar din raionul Călărași. El a povestit că a început să practice luptele cum numai a început să meargă, pentru că tatăl lui a fost antrenor toată viaţa. De patru ani, Cobîlean antrenează chiar el câteva grupe de copii și recunoaște că are o mare satisfacție din această activitate. Sportivul mai afirmă că muzica l-a salvat de multe ori în momentele grele ale vieții, așa că numai începea să cânte şi îndată se simțea mai bine.

La preselecție, sportivul de 23 de ani a decis să interpreteze o piesă destul de complicată a lui Evghenii Litvinkovici, ”Cuvintele mi-au rămas mie”, fapt care i-a mișcat pe jurați, voturile cărora i-au permis să acceadă în următoarea etapă a concursului.

În 2014, Constantin Cobîlean a participat la preselecția ”X-Factor România”, unde a interpretat compoziția lui Joe Cocker ”You are so beautiful”. Atunci, el nu a ajuns printre finaliștii proiectului.

În următoarea etapă, jurații de la ”X-Factor Ucraina” trebuie să selecteze 24 cei mai buni interpreți care au trecut preselecția, după care să rămână doar jumătate, pentru fi desemnată lista finaliștilor.

 

Fluxul de știri
0