Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

DWN: Putin „trece în ofensivă” în problema siriană

© Sputnik / Mikhail Klimentiyev / Accesați arhiva multimediaСовместная пресс-конференция президента РФ В.Путина и канцлера Германии А.Меркель
Совместная пресс-конференция президента РФ В.Путина и канцлера Германии А.Меркель - Sputnik Moldova
Abonare
Moscova este dispusă să coopereze cu Occidentul în vederea identificării de soluţii pentru criza din Siria.

CHIŞINĂU, 8 sept — Sputnik. În pofida eşecului politicii ţărilor din Occident în Orientul Mijlociu, preşedintele FR, Vladimir Putin, a lăsat să se înţeleagă că de dragul păcii în regiune este gata să coopereze cu Washingtonul pentru soluţionarea crizei din Siria.

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a criticat politica Occidentului în Orientul Mijlociu, dara spus că este gata să coopereze cu Washingtonul de dragul asigurării păcii în regiune, scrie Deutsche Witschafts Nachrichten citat de RIA Novosti.

Potrivit publicaţiei DWN, Vladimir Putin a declarat la forumul Economic de Est din Vladivostok că Moscova „trece în ofensivă” în problema siriană şi este gata să ajute ţările din Occident în lupta cu organizaţia teroristă ”Statul Islamic”.

„Noi vorbeam în Rusia încă acum câţiva ani că dacă aşa-numiţii parteneri ai noştri occidentali por desfăşura o politică greşită în regiunile lumii musulmane, în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, aceasta va duce la probleme de proporţii”, îl citează publicaţia pe Putin.

 

Fluxul de știri
0