Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În 2017, britanicii ar putea decide dacă mai rămân în UE

© Sputnik / Виктор ТолочкоБританский парламент
Британский парламент - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Potrivit sondajului desfăşurat recent de compania Survation, majoritatea cetăţenilor Marii Britanii susţin ieşirea ţării din Uniunea Europeană.

CHIŞINĂU, 8 sept — Sputnik. Camera Inferioară a Parlamentului Marii Britanii a adoptat prin vot desfăşurarea referendumului privind calitatea de membru a ţării în Uniunea Europeană, care ar urma să aibă loc la sfârşitul anului 2017, informează marţi agenţia Reuters, citată de RIA Novosti.

În cadrul procedurii de vot, în favoarea desfăşurarea referendumului în termenii stabiliţi au votat 316 membri ai Camerei, iar împotrivă s-au pronunţat 56. Acest proiect urmează să fie discutat şi supus votului în Camera Superioară a Parlamentului.

În sondajul desfăşurat anterior de compania Savuration la comanda ziarului Daily Mail, majoritatea cetăţenilor britanici care au fost intervievaţi s-au pronunţat pentru ieşirea ţării din componenţa Uniunii Europene.

Fluxul de știri
0