Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Reţinerea primarului de Bucureşti, Sorin Oprescu, este doar începutul?

© expresspress.roSorin Oprescu, primarul de Bucureşti
Sorin Oprescu, primarul de Bucureşti - Sputnik Moldova
Abonare
Duminică seara Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arest pentru 30 de zile pe numele lui Sorin Oprescu. Juriştii români, citaţi de presă, se aşteaptă la o serie de dezvăluiri legate de dosarul de corupţie în care este arestat edilul Bucureştiului.

CHIŞINĂU, 7 sept – Sputnik. Presa de la Bucureşti scrie că arestarea lui Sorin Oprescu ar putea fi doar începutul unui amplu serial de deconspirare a unei scheme ilegale, pusă la cale pentru obţinerea de venituri din gestionarea presupus frauduloasă a serviciilor publice în capitala României.

Avocaţii lui Oprescu au atacat arestul aplicat acestuia. Dar juriştii citaţi de presa română susţin că probele ccare au fost prezentate de DNA ar fi prea solide şi că edilul Bucureştilor ar avea „toate şansele” să rămână în arest.

Au fost arestaţi şi unii presupuşi complici ai lui Oprescu. Totodată, potrivit presei din ţara vecină, nu este exclus faptul că vor urma noi arestări şi vor fi scoase la iveală detalii noi, iar unii oameni de afaceri ar putea să facă noi denunţuri.

Fluxul de știri
0