Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

La Dushanbe au fost omorâţi 33 de colaboratori ai Internelor şi Apărării

© Sputnik / Амир ИсаевВид на город Душанбе
Вид на город Душанбе - Sputnik Moldova
Abonare
Vineri, în Tajikistan au avut loc două atacuri armate asupra colaboratorilor Ministerelor de Interne şi Apărării, în rezultatul cărora au murit 33 de reprezentanţi ai organelor de forţă şi 9 dintre atacatori.

CHIŞINĂU, 4 sept – Sputnik. În timpul atacurilor de la Dushanbe, au fost omorâţi 33 de colaboratori ai ministerelor de Interne şi Apărării din Tajikistan şi 9 militari din gruparea fostului ministru adjunct al apărării, au comunicat vineri pentru RIA Novosti surse din cadrul departamentului de apărare.

Anterior, MAI al Tajikistanului a informat despre două atacuri armate în Dushanbe şi oraşul Vhadat şi se vorbea despre 17 morţi. Potrivit datelor MAI, atacurile au fost dirijate de fostul ministru adjunct al apărării, Abdulahim Nazarozda, demis vineri de către şeful statului, cu formularea „pentru comiterea crimei”.

Conform informaţiilor de care dispune Ministerul d e Interne, Nazarozda şi cei 135 de militari ai brigăzii de trupe aeropurtate a Ministerului Apărării care i s-au alăturat se află la o distanţă de 45 de kilometri mai la vest de Dushanbe, în canionul Romit.

Fluxul de știri
0