Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un cățeluș și-a găsit stăpân la centrul de presă al agenției „Sputnik-Moldova”

© Sputnik / Мирослав РотарьТаисия Руденко стала хозяйкой бездомного щенка
Таисия Руденко стала хозяйкой бездомного щенка - Sputnik Moldova
Abonare
Taisia Rudenco, una dintre participantele la concursul „Blânda și tandra mea fiară” organizat de agenția „Sputnik-Moldova”, s-a întors acasă cu un ghemuleț de fericire – un cățeluș care până atunci hoinărise pe străzi și mai că nu murise din cauza bolilor înhățate.

 

CHIŞINĂU, 4 sept — Sputnik, Alexandra Leabina. „Sputnik-Moldova” se mândrește cu cititorii săi, pentru că aceștia au inimă de aur! Drept dovadă servește gestul Taisiei Rudenco. Dânsa a venit la centrul nostru de presă împreună cu sora sa, Maria, participantă la concursul „Blânda și tandra mea fiară” lansat de „Sputnik-Moldova”. În seara zilei de 3 septembrie, au fost făcute totalurile acestui concurs și înmânate premiile pentru învingători. La acțiune a participat și Valentina Dudnic, președintele Asociației Obștești pentru Protecția Animalelor „Alga” care a menționat importanța sentimentului de compasiune față de animalele fără stăpân.

Ea însăși a adus cu sine la eveniment doi cățeluși pe care voluntarii de la azilul său îi găsiseră în stradă.

„I-am tratat, i-am îngrijit. Acum căutăm pentru ei niște stăpâni buni”, a menţionat Dudnic.

Taisiei Rudenco i s-a făcut milă de aceste mogâldețe și a decis să-și ia una acasă.

„Nu știu deocamdată ce nume îi voi da. Va trebui să-i urmăresc comportamentul și să decid care nume i se potrivește mai bine”, a spus ea.

Reporterii de la „Sputnik-Moldova” îi sunt recunoscători pentru spiritul de caritate și speră că acest cățel îi va aduce multe-multe bucurii.

Celor care doresc de asemenea să ajute animalele fără stăpân, le va fi utilă următoarea informație: Valentina Dudnic a anunțat că pe 29 septembrie Asociația Obștească pentru Protecția Animalelor „Alga” organizează un concert de binefacere la Filarmonica Națională. Vor evolua artiști ai estradei moldovenești. Apropo, printre participanții la concursul organizat de „Sputnic-Moldova” se numără și interpretul Maxim Zavidia. El a menţionat că va cânta cu plăcere la acest concert, pentru a contribui astfel la protecția animalelor.

Amănunte despre concert vom publica încurând pe site-ul „Sputnik-Moldova”.

 

Fluxul de știri
0