Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pentru mass-media: „Cui îi este convenabil să schimbe peisajul politic în RM?”

© Sputnik / Константин Чалабов / Accesați arhiva multimediaМикрофон "Спутник"
Микрофон  Спутник - Sputnik Moldova
Abonare
Luni, 7 septembrie, la centrul de presă al agenției „Sputnik-Moldova” va avea loc videoconferința Moscova – Chișinău cu tema „Cui îi este convenabil să schimbe peisajul politic în RM?”

 

CHIȘINĂU, 4 sept – Sputnik. Luni, 7 septembrie, la centrul de presă al Agenției internaționale de știri și radio „Sputnik-Moldova”  va avea loc videoconferința Moscova – Chișinău cu tema „Cui îi este convenabil să schimbe peisajul politic în RM?”

Participanții la videoconferință vor discuta despre situația creată în republică la mai puțin de un an de la alegerile parlamentare și despre raportul forțelor politice din țară. În afară de aceasta, vor fi analizate și motivele care provoacă lumea la proteste, în contextul mitingului care va fi organizat pe data de 6 septembrie la Chișinău de către forțele care cer schimbarea actualei conduceri.

Vor participa:

La Moscova:

-          Alexei Martânov, directorul Institutului Statelor Independente;

-          Iurii Nagherneak, director general al Fondului internațional de susținere a dezvoltării culturii, științei și educației „Umanism, progres și ordine de drept”.

A fost invitată să participe la discuție și Tamara Guzenkova, directorul Institutului Rus de Cercetări Strategice.

La Chișinău:  

-          Valeriu Ostalep, directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice şi Securitate, ex-viceministru de externe al RM;

Sunt invitați experți și oameni politici.

Participarea la videoconferință este gratuită, însă cu condiția înregistrării prealabile prin intermediul poștei electronice: presscentre@sputnik.md

Începutul la ora 14.00.

Adresa noastră: Chișinău, bd. Ștefan el Mare și Sfânt 202, et. 4 (în clădirea centrului de afaceri „Kentford”), Agenția „Sputnik-Moldova”, centrul de presă.

Informații suplimentare la tel.: +373 (22) 106-104.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

 

 

Fluxul de știri
0