Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Depardieu declară că vrea să-şi vândă toate proprietăţile din Franţa

© Sputnik / Michail Fomichev / Accesați arhiva multimediaАктер и винодел Ж. Депардье
Актер и винодел Ж. Депардье - Sputnik Moldova
Abonare
Actorul francez şi-a explicat intenţia prin faptul că nu-i place guvernarea ţării sale şi nu mai vrea să fie parte a acesteia.

CHIŞINĂU, 4 sept — Sputnik. Actorul francez Gerard Depardieu a recunoscut, într-un interviu pentru ziarul francez Le Figaro TV Magazine, că vrea să-şi vândă toată averea sa din Franţa.

„Cred că voi vinde totul în Franţa! Nu mai vreau să fiu parte a acestei ţări, chiar luând în considerare faptul că iubesc francezii. În afară de jurnaliştii care se află în slujba guvernării”, a declarat Depardieu.

Fiind întrebat de jurnalişti unde va trăi, Depardieu a declarat că actualmente locuieşte deja în Italia, dar, în perspectivă, intenţionează să locuiască în Belarus, „printre ţărani, întrucât acolo este frumos, iar preşedintele Alexandr Lucaşenko este un om bun”.

„Eu locuiesc peste tot şi acest lucru este bine. Nu mă reţin nicăieri”, a spus Depardieu.

Actorul a menţionat că nu-i plac perspectivele unei Europe Unite.

„Cu aceşti conducători aflaţi la putere în Franţa, Italia, Germania… Nu-mi plac toate acestea. De fapt, Europa însăşi nu se place. Are probleme cu imigranţii şi fermierii… Nu-mi place dispreţul afişat de politicienii ei. Atât a celor de stânga, cât şi de dreapta”, a încheiat Depardieu.

Actorul francez a devenit cetăţean al Rusiei în anul 2013, însă şi-a păstrat paşaportul francez. El a declarat în numărul din iunie al revistei italiene Vanity Fair că a încercat în viaţă deja de toate şi este gata de moarte, dar nu în acea Franţă care este acum.

Fluxul de știri
0