Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: situaţia din Ucraina depinde de răbdarea poporului

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В.Путин принимает участие в работе первого Восточного экономического форума
Президент РФ В.Путин принимает участие в работе первого Восточного экономического форума - Sputnik Moldova
Abonare
Faptul că ţara se află sub guvernare externă, funcţiile principale în stat, iar acum şi cele din regiuni sunt ocupate de străini, este o insultă la adresa poporului ucrainean, este convins liderul rus.

CHIŞINĂU, 4 sept — Sputnik. Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat că evoluţia evenimentelor din Ucraina va depinde de cât de mult vor putea ucrainenii „să rabde această bacanală”.

„Nu depinde nu de noi, ci de Ucraina însăşi, de poporul ucrainean, cât de mult va putea poporul ucrainean să rabde această bacanală”, a spus Putin, răspunzând la întrebarea jurnaliştilor cu privire la ceea ce se va întâmpla mai departe, în opinia lui, în Ucraina.

„Faptul că în Ucraina a fost instalată o guvernare externă, toate posturile cheie în guvern, iar acum şi funcţiile cheie din regiuni sunt ocupate de străini, consider că este o insultă la adresa poporului ucrainean. Oare în Ucraina nu mai sunt oameni cumsecade, cinstiţi şi administrători inteligenţi? Sigur că sunt”, a spus Putin.

Totodată, el a menţionat că evoluţia de mai departe a evenimentelor din Ucraina nu depinde de Rusia, ci de însăşi Ucraina şi de poporului ucrainean.

Fluxul de știri
0